dijous, 9 de febrer del 2017

Bombons BRESCÓ de gin NUT

Noies i nois, just abans de la ventolera desmarxada hem pogut gaudir d’una Fira històrica, l’agrícola més antiga de l’estat. La Candelera segueix sent un referent al nostre país i un any més ha sobrepassat expectatives. Múltiples opcions pels visitants que passegen hores entre un mar de gent de tota mena i gustos. Hi ha espais i espai per a tothom.

Un cop més l’epicentre que ens torna a Molins de Rei, és el Palau Nou i la seva immersió compromesa amb la Fira. Rei de Reis en el mon del gintònic, en Pau, en Genaro i tot l’equip uniformat i atent, ens obren les portes a un ventall de possibilitats immenses per combinar aquesta beguda. Però sempre n’hi ha alguna que pren avantatge per diferents condicions o propostes.
La ginebra NUT de l’Empordà s’ha treballat un lloc entre les grans i segueix per quedar-se entre les serioses. Aquesta vegada a més a més, i amb motiu de la fira, sorprèn tothom i se’ns mostra transformada de la mà de Chocolates BRESCÓ. Per acompanyar un gintònic refrescant de NUT; la Inma, en Lluís i en Xavi de BRESCÓ ens han creat uns bombons de la seva excel·lent xocolata banyats en NUT. No han estat els bombons clàssics de licor, no. Han estat i son uns bombons on la xocolata i la ginebra s’han fusionat per explotar en la calidesa i temperatura de la boca, i regalar les sensacions de plaer d’un mos ben planificat. La textura és sublima i el fonedís lent impregna la cavitat bucal i el post gust  s’allarga fins a l’infinit deixant la petjada maridada. La xocolata és de nivell i l’alcohol del destil·lat simplement deixa les empremtes dels elements botànics que pertoquen. Poques vegades una ginebra hauria rebut un niu més acollidor. Un èxit d’acceptació fantàstic per un producte original i diferent.

Chocolates BRESCÓ, des del 1875, tenen la seu familiar a Benabarre, l’obrador, pastisseria i botiga, son un referent pel poble i els milers de passants que s’aturen. Ara també, i seguint la cursa de qualitat de tots els seus productes, estan instal·lats en un lloc emblemàtic a la gran ciutat. La Casa Calvet del pare del modernisme, al carrer Casp, acull al munt de creacions que pareixen a BRESCÓ.

Així doncs NUT & BRESCÓ han protagonitzat el racó del gintònic a La Candelera 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada