No us deixeu enganyar. No sempre la imatge correspon
als sentits ni a les paraules i aquestes poden o no fer justícia. Om India.
Floridablanca,130.
Simplement, aneu-hi. Inici d’una excursió gastronòmica
internacional tot passejant per la gran ciutat. A l’entorn del prometedor nou
Mercat de Sant Antoni hi ha aquest restaurant que ens transporta al tast d’un
bocí de la India. Humil i senzill no és sinònim de res però en aquesta
ocasió si ho és d’una troballa
interessant. D’entrada, repetirem. El llenguatge, molt curt, ens saluda i sense
potser massa entesa ens decantem per fer país i triem un shiraz autòcton de
Nashik.
Bé, prou bé. Diria que fins i tot adient per compensar la potència d’espècies que ens regala el menú. Servei educadament exquisit. El pollastre amb un toc picant, les suaus boles de verdures, els espinacs llaminers i el xai macerat i “hot”, trepitjant el nivell de qualitat que hom desitja de trobar. El tricicle de salses genials i compensades i el basmati un clar exemple de com s’ha de servir l’arròs. El pa et reporta a l’origen i els papadum d’entreteniment immillorables. Una bona retrobada amb la cuina de la India. Fins i tot ens han ofert, sense demanar-ho, una bossa per prendre l’ampolla de vi que no hem acabat!!! Molts haurien de prendre exemple.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada