dimecres, 30 de març del 2016

India a la taula

No us deixeu enganyar. No sempre la imatge correspon als sentits ni a les paraules i aquestes poden o no fer justícia. Om India. Floridablanca,130.

Simplement, aneu-hi. Inici d’una excursió gastronòmica internacional tot passejant per la gran ciutat. A l’entorn del prometedor nou Mercat de Sant Antoni hi ha aquest restaurant que ens transporta al tast d’un bocí de la India. Humil i senzill no és sinònim de res però en aquesta ocasió  si ho és d’una troballa interessant. D’entrada, repetirem. El llenguatge, molt curt, ens saluda i sense potser massa entesa ens decantem per fer país i triem un shiraz autòcton de Nashik.

Bé, prou bé. Diria que fins i tot adient per compensar la potència d’espècies que ens regala el menú. Servei educadament exquisit. El pollastre amb un toc picant, les suaus boles de verdures, els espinacs llaminers i el xai macerat i “hot”, trepitjant el  nivell de qualitat que hom desitja de trobar.
El tricicle de salses genials i compensades i el basmati un clar exemple de com s’ha de servir l’arròs. El pa et reporta a l’origen i els papadum d’entreteniment immillorables. Una bona retrobada amb la cuina de la India. Fins i tot ens han ofert, sense demanar-ho, una bossa per prendre l’ampolla de vi que no hem acabat!!! Molts haurien de prendre exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada