dimarts, 10 de febrer del 2015

De proves per la Boqueria

Escapada a la Boqueria tot salvant, més o menys, l'onada turística. De cacera, a la recerca de sabors i experiències que em convidin a repetir. Xoriço de cérvol a la parada d'Avinova, envasat al buit i més que tendre per donar-li temps suposo. 75% de cérvol i la resta greix de porc. Suau de picant. Podria ser de qualsevol carn, no hi ha identificació. Ple a matar de tendrums i trossos poc mastegables. Incòmode.
Molt lluny del xoriço de senglar, situat a dalt del meu podi, que ofereixen a El Senglar del carrer Còrsega. Ple de matisos, sabor, suavitat amb força de picant, al punt de maduració i resistent.
Tornant a la Boqueria i retocant el tema de llardons. Parada a Mas gourmet. Venuts com a "Chicharrones de Aiguafreda" (figura així al tiquet de compra bilingue) a un preu sortit de mare. Em trobo amb un producte visualment atractiu però estellós en boca fins al punt d'haver d'anar en compte i lluny del sabor esperat i desitjat.
I més llardons. Aquest cop llardons d'ànec (!) a Avinova. Saborosos, molt greixosos, ideals per fer de company a unes bones migues. Per menjar sols poca quantitat. Interessants per caure-hi de tant en tant. De la mateixa parada, hamburgueses de senglar amb all tendre. Genials!! Gustoses, fortes, carn ben trinxada, sense entrebancs, l'all amb mesura i no destaca. Molt bé. Per repetir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada